zondag 25 maart 2012

het van katoen jurkje...in bambimotief met stipjes en achteraan een strik ipv een knoop....dochterlief zou er in gaan slapen als het van haar afhing :-)

dinsdag 13 maart 2012

eerste poging :-)

ik stel het al een week uit, die eerste keer een bericht aanmaken. Geen tijd, zou ik het nu echt wel doen, zo een eigen blog beginnen, de foto's lukken niet zoals ik wil, het ventje wil liever samen een filmke kijken, eerst gaan lopen..... Maar nu moet het maar gedaan zijn met excuses. het totale gebrek aan technische kennis over blogs en hoe het allemaal werkt, zal me niet langer tegenhouden het te proberen. al moet het met vallen en opstaan. Tips zijn ook altijd welkom natuurlijk.

sinds enkele maanden ben ik fulltime mama van Patat en Kroket en vrouw achter het ventje.  dus nu heb ik wat meer tijd om op internet rond te neuzen en verschillende leuke blogs (en een hele waslijst aan projecten heb gemaakt die ik nog graag zou maken http://pinterest.com/patatenkroket/) heb gevonden, wil ook graag kunnen bijhouden wat ik gemaakt heb. en ja, ik ben ook wel zo ijdel dat ik graag de mening van anderen wil horen. goed of slecht. want ik naai nog niet zo heel lang. vorig jaar kocht ik een naaimachien. zomaar. het leek me wel leuk om het te kunnen. en het lukte wel een beetje. maar naailes leek me toch het verstandigst. dus toen ik stopte met werken, was de voorwaarde dat ik dan wel op avondschool kon gaan. AND I LOVE IT. als ik enkele dagen niet aan mijn machine kan zitten, krijg ik ontwenningsverschijnselen. dan moet en zal ik een moment vinden voor mezelf. of het gaat serieus bergaf met mijn humeur.

maar goed, morgen probeer ik een foto van het van katoen peuterkleed te posten dat ik maakte voor Patat.
met de nodige aanpassingen, want Patat houdt nu eenmaal niet van kleding die wat strak zit. dus maakte ik het kleedje wat meer in een A lijntje. en gelukkig voor mijn zelfvertrouwen en humeur: ze is er verzot op, als het eventjes kon zou ze het niet meer uitdoen. en de mama fieeeeeeeeeer! maar goed, bij deze ga ik nu aan de slag voor de badjas voor Patat. want de eendenbadjas die ze nu heeft, zit wat krap. en daar houdt ze niet van.