woensdag 10 oktober 2012

kcwc day 2 : een jacobke

oke, technisch gezien begon ik er vorige week al aan, maar ik werkte ze gisteren af, dus valt ze nog onder de kcwc voor mijn part

een" jacobake" (of is dat niet zo geslaagd) voor Patat. in rode ribfluweel van bij vermiljoen en afgewerkt met een blauw paspeltje.
ik nam maat 116 voor mijn vierjarige, die vrij groot uitvalt en waarvan het buikje toch o zo gemakkelijk opzwelt, vooral als ze dan al eens iets verkeerd heeft gegeten (gewoonlijk geen gluten en koemelk ten huize Patat en Kroket, maar ja, soms is er eens een uitzondering he)

ik voorzag geen elastiek, omdat ik die gewoonlijk ook niet gebruik bij de kleren die ik koop voor haar, maar misschien volgende keer toch maar doen. (want dat er nog zo broekjes volgen mag duidelijk zijn. ze heeft ze al besteld in het groen en paars en oranje en blauw en ....voor de volgende edities).

het ontbreekt me echter weer maar eens aan een deftige foto van het kind met de broek aan. ze staat liever achter de camera dan ervoor. tiens, van wie zou ze dat hebben (voor wie het niet zou weten, de papa is cameraman) elke keer ik het toestel ook maar boven durf te halen, vraagt ze binnen de paar seconden die volgen: "mama, mag ik ook nog eens een foto maken??????" (ik denk dat ik al weet wat de Sint hier gaat brengen)

dus bij gebrek aan, plakte ik de broek dan maar tegen de muur.
(oeps, nog een merkje vergeten weg te halen )(oeps, de knoop moet ik er ook nog aanzetten)
6 opmerkingen:

 1. Die Jacobben in allerlei kleurtjes blijven toch geweldig! En ik doe dat ook, plakken tegen de muur, wegens problemen om mezelf met kledingstuk fatsoenlijk te fotograferen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een deftige broek, ik vind de kleur heel mooi, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie jacob in 't rood met dat blauw erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hela Heidi, super dat je mee wil doen,
  inderdaad efkes ne mail sturen met je adres & na 2 november laten we je zo snel mogelijk weten wie je partner wordt ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi! Rood met blauw, een prachtige combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe Jacob voor patat (of was het kroket). Heerlijke namen ;-). Enne... die knip-portemonnee moet je gewoon proberen, het is eenvoudig te verwijderen lijm en je kunt er je vingers on-mo-ge-lijk mee vastlijmen!

  BeantwoordenVerwijderen

bedankt om hier mee te lezen. ik hoor graag jullie opmerkingen en/of reacties