vrijdag 30 november 2012

small things

op de libelle winterfair kwam ik langs de stand van de banier en zag daar net een demo over knoopjes stoferen. en ontdekte de wondere wereld ervan. zelf oorringen, ringen, badges, schuivertjes maken.....ik kon niet weerstaan en sloeg mijn voorraadje in. ziehier het resultaat van het eerste probeersel.  ik zie een wereld van mogelijkheden. geweldig voor mezelf, de meisjes of als cadeautjeik pinde  deze een tijdje geleden. en op een middag met zieke kindjes in huis maakte ik op een zeldzaam rustig moment deze kammetjes. ooit gekocht om te gebruiken voor mijn trouwdag, maar nooit uit de verpakking geweest. tot die pin dus.  de rode is mijn favoriet. 


bedankt voor de tips ivm de foto's. het lukt met niet om in mijn picassa album te geraken en flickr lijkt me zo omslachtig, dus ga het voorlopig doen door mijn formaat aan te passen. dan  telt het blijkbaar niet mee voor die ene gig en het 
gaat ook veel sneller om op te loaden zo, nog een voordeel lijkt me.  

3 opmerkingen:

  1. Mooi zijn ze!!

    Mocht je het nog willen proberen: je hebt neem ik aan een gmail-account bij je blog. Als je in je mail zit kun je via het menu bovenin naar "meer" en kies "foto's. Dan kom je automatisch in je Picasa-album.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en magneetjes kunt ge ook nog maken van gestoffeerde knopen!!! Mooie oorbellen!
    Maren (hoemmelke.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen

bedankt om hier mee te lezen. ik hoor graag jullie opmerkingen en/of reacties