maandag 9 maart 2015

over zalige zondagen en fijne madammen

je zag het hier de laatste weken al, er werd nauwelijks geblogd over de gewoonlijke zaken, maar wel over de uitdagingen van de #boostyourpositivity challenge van activia.
gisteren was het het slotevent, een blogbrunch in gent, samen met ongeveer 70 andere blogmadammen.
ik moet eerlijk gezegd toegeven dat ik me vrij impulsief had ingeschreven. zowel voor de challenge, (dat bloggen en instagrammen viel heel goed mee) als voor de blogbrunch. om mij daags nadien te realiseren dat ik daar eigenlijk niemand zou kennen.
en toen dacht ik: foert! Do one thing every day that scares you!  en de idee om zomaar op onbekenden af te stappen beangstigde mij nu eerlijk gezegd wel.
het merendeel van de mensen die daar naartoe komen, kennen daar ook niemand en zijn waarschijnlijk ook wat nerveus en eigenlijk is een vreemde gewoon een vriend die je nog niet ontmoet hebt.

ik mocht gelukkig meerijden met  hanne, zo was de rit wat minder eenzaam en stil en kenden we tenminste al iemand bij het binnenkomen.

eigenlijk bleek mijn angst op voorhand ongegrond, het was een superfijne dag, met heel fijne dames, lekker eten en drinken, een zalig zonnetje, leuke babbels,...wat kan een mens zich nog meer wensen op een zonnige zondag?

behalve misschien binnenkort een opvolger voor dit leuke project?
 
bedankt activia, bedankt Lies en Kelly! 
     

9 opmerkingen:

 1. 't Zag er heel leuk uit :) die challenge heb ik gelijk gemist maar wat een goeie challenge zeg :) alles voor de positiviteit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het ook zalig! Ik zag je van ver, maar ben in een paar intense gesprekken blijven hangen, waardoor de tijd wel heel kort leek. Hopelijk komt er een volgende keer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. laatste foto: enorm mooi! Ik vond het een gezellige middag ook al heb ik met veel mensen ook niet gesproken, onder andere jij, komt misschien later wel eens goed!?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zag er gezellig uit! Ik heb wel meegedaan met de challenge op m'n blog, maar kon niet aanwezig zijn op de blogbrunch...spijtig!
  grtjs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan! Jij bedankt om mee te doen.
  Hoe meer ik lees, hoe meer het duidelijk wordt dat ik heel veel mensen gewoon gemist heb. Volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was een gezellige dag! En ook steeds leuk nu eindelijk het gezicht achter de blog eens te leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen

bedankt om hier mee te lezen. ik hoor graag jullie opmerkingen en/of reacties