vrijdag 12 juni 2015

stemronde 1 is ingegaan!

in mijn vorige blogpost konden jullie mijn inzending al zien voor de wedstrijd van cas en nina.


dankjulliewel voor jullie lieve reacties allemaal, het deed echt deugd om ze te lezen en te zien dat ik niet de enige ben die het jurkje zo mooi vind 

nu is het uit mijn handen en ligt mijn "lot" in jullie handen. het stemmen is ingegaan en enkel de 5 met de meeste stemmen mogen naar de volgende ronde.  en daar zou ik heel graag bijzijn!

nu ligt het niet in mijn aard om daar zelf achter te gaan vragen enzo, maar ik  kan jullie hulp  hierbij goed gebruiken! dringend trouwens want ik sta achter in de ranking. letterlijk en  figuurlijk. door een stom toeval ben ik de laatste foto in de rij en heb ik echt nog wel veel stemmen nodig om het te halen.

dus zouden jullie even op de volgende link willen klikken, doorscrollen tot de laatste foto (die met het rugdetail) en op "vind ik leuk" klikken? dat zou ik ook heeeeeeeeeeel leuk vinden!

HIER KLIKKEN OM NAAR DE WEDSTRIJDPOLL TE GAAN
alvast bedankt, ook aan iedereen die al stemde, en voor iedereen een heel fijn weekend!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind jou kleedje zo knap. Misschien jammer van je plaatsje in de rij, en misschien ook jammer van de gekozen foto, al doet die strik het kleedje nog meer schitteren. Toitoitoi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is gebeurd! Mooi kleedje, je verdient zeker een plaatsje in de top vijf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn stem had je gister al direct (Melanie van Elleswijk) en snap er niks van hoe je achter kan staan. Zal idd door de plaatsing vd foto komen..mensen houden op gegeven moment op met doorklikken...Heb je foto gedeeld in n naaigroepje met de dringende vraag te helpen, haha. Hopelijk gaat t goedkomen! We duimen hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. op mijn eigen facebookpagina (MiMaMel) nu trouwens ook..;)

   Verwijderen

bedankt om hier mee te lezen. ik hoor graag jullie opmerkingen en/of reacties