donderdag 9 juli 2015

op stap: struisvogelnest in lier

nu de grote vakantie is aangebroken gaan we weer wat vaker op uitstap. soms naar onze vaste stekjes, zoals Planckendael, het blosodomein van Hofstade of het provinciaal domein de Averegten, soms naar iets nieuws dat aangeraden wordt door familie of vrienden.

en omdat we zo via via al enkele leuke plekjes hebben leren kennen, dacht ik: ik geef jullie mijn favoriete plekjes mee om naartoe te trekken. de vakantie duurt immers nog lang genoeg en soms is het handig om de kinderen eens af te leiden.

vandaag neem ik jullie mee naar het struisvogelnest in lier. wij leerden het zelf kennen door vrienden vorig jaar. en gisteren gingen we nog eens terug.


je kan er fijn wandelen, veel diertjes kijken en aaien, op de speeltuin ravotten, oefenen om koetjes te melken, je uitleven op een van de springkastelen, verse groentjes kopen, met de kleine tractors rijden,  in het hooi of de zandbak spelen, of smulllen van pannekoeken of cakejes gemaakt met struisvogeleieren en nog zoveel meer.  neem zeker eens een kijkje op hun site voor meer info!

het is echt een aanrader voor een middagje met kleine of minder kleine kindjes. en zelfs bij minder mooi weer is het een aanrader, dan speel je gewoon binnen verder.

5 opmerkingen:

 1. Altijd leuk daar!
  grtjs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat kende ik nog niet, ik ga dat onthouden om eens met de kindjes van mijn neef te doen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er echt leuk uit! Helemaal het type uitstapje dat wij graag doen en Lier is zeker nog te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen

bedankt om hier mee te lezen. ik hoor graag jullie opmerkingen en/of reacties