maandag 26 oktober 2015

give -away -tijd!

Ik kondigde het eigenlijk deze zomer al aan: bij de volgende kaap van volgers ging ik nog eens iets weggeven.  Ik postte een teaser op instagram, maar een stom ongeluk strooide wat roet in het eten en er kwam niet veel  niets  in huis van het naaien. 



Gelukkig is de dochter ondertussen helemaal hersteld en lijkt het alsof het nooit gebeurd is.
Ondertussen ging het aantal volgers op bloglovin , instagramfacebook al over de daaropvolgende kapen, wat me de nodige schop onder de kont gaf. 

Vorige week maakte ik deze toilettas om deze tutorial te schrijven. Vandaag geef ik ze weg. 
Wil je graag een handige en grote toiletzak voor jezelf? Of zou je ze graag winnen om ze zelf aan iemand cadeau te doen?  Kijk dan even hieronder verder...





Wat moet je hiervoor doen? 
  • Volger zijn (of worden mag ook altijd natuurlijk)  van deze blog. 
  • Volger zijn van de FB pagina van Patat en Kroket, want ik zal daar de winnaar bekend maken. 
  • Een berichtje laten hieronder met jouw favoriete reisbestemming. (Voor diegenen die geen reactie kunnen laten op de blog, mogen altijd een reactie laten op de FB pagina onder het bericht van deze give-away. )
Meedoen kan tot zondagavond 8 november 21 uur. Dan trek ik een winnaar. 


En dan ga ik nu wegdromen over warme zonnige stranden en cocktails.... 

33 opmerkingen:

  1. aha, ben ik de eerste? Ik doe graag mee voor een Patat en Kroket toiletzak! Ja, inpakken en een toiletzak meenemen beperkt zich voorlopig nog tot tentenkampen met school. Dit jaar ben ik voor de eerste keer met kids op vakantie geweest naar het zonnige la douce France! Ik moet toegeven dat dat heel goed meegevallen is. Dus mijn favoriete vakantiebestemming is een plaats waar geen stress is, zon, af en toe een cocktail, krekels op de achtergrond bij zonsondergang, lekker eten is en waar mijn familie bij is... Aaah zucht...Ik droom al weg...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ik wil naar de wintersport!! Super, mijn toilettas valt uit elkaar en ik wil meer ordening... Ik duim!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Genieten met gezin en zo toilettas is dan handig. Favoriete reis is Slowakije

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Genieten met gezin en zo toilettas is dan handig. Favoriete reis is Slowakije

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Genieten met gezin en zo toilettas is dan handig. Favoriete reis is Slowakije

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geef mij maar de Belgische Kust, het zand tussen mn tenen voelen ... Genieten van de avond zon over de zee... Zaaalig

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ooo, met dagen als deze kan ik echt wegdromen over onze vakantiebestemming (dat trouwens elk jaar hetzelfde is)
    Fijn met het gezinnetje naar ons familiehuis in Portugal! Zon, zee, strand... Mijn dochtertje zou deze toilettas heerlijk vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Berlijn!!

    Ik ben zot van dit modelletje en ga hem zeker ook eens zelf maken ... Toch is eentje winnen ook altijd fijn! Dan heb ik dé toilettas van dé tutorial :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh je geeft ze weg,hoe leuk!Ik doe graag mee en favoriete reis:Londen,2 jaar geleden met mijn dochter (toen 16 jaar) en we genieten nog regelmatig na van onze trip toen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Barcelona! Zon, cultuur, zee, lekker eten, ... Alles wat je nodig hebt! En deze toilettas zou dus zeker van pas komen voor een volgend tripje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ooooh ik wil zo graag meedoen! Je toitlettasje staat op mijn to-do lijstje maar als ik er eentje mocht winnen, graag!!
    Mijn favo reisbestemming? Eigen land! Voor mij hoeft het niet om lange vakanties te maken. Ik kan enorm genieten van citytrips, wellnessje met overnachting, ... 't Moet niet altijd groots zijn om te genieten, toch? :)

    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo'n schoon tasje! Tassen maken is niet zo mijn ding, winnen lijkt me wel wat. Een favoriete reisbestemming heb ik niet. Ik heb gewoon het gevoel dat ik nog te weinig van de wereld gezien heb om al een favoriet te hebben. Maar citytrips vallen hier wel in de smaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik doe heel graag mee! Mijn droomplek is HAWAII !! Ik wil surfen op de mega golven en dan gelukzalig neerploffen op het hagelwitte strand, waarna ik -na geknipper met mijn vingers- een cocktail in mijn handen geduwd krijg...... :-)))) Ga je mee??? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ga op reis en neem mee: mijn gezin, mijn fototoestel, TOILETTAS, zonnecrème, boek,... met als bestemming castellane in Zuid-Frankrijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Liefst een trip naar Schotland! Ik hou van de ruige natuur. Het hoeft niet te warm zijn voor mij! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh, zo'n toilettas voor mijzelf, dat zie ik wel zitten! Dan neem ik hem mee naar de Provence! En tussenin eens naar Nederland, mijn twee favoriete bestemmingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik wil wel eens iets winnen, leuk toch? :-) ... Ik zou zo graag het poollicht eens zien, verse krab eten, op de slee met de honden ... zo ergens hoog in Scandinavië ... ja dat wil ik graag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ziet er een superhandige en mooie toiletzak uit! Ideaal om mee te nemen naar Australië. Een mens mag toch dromen hè :-)...

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mijn droomreis: een rondreis in Australië.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. O, deze wil ik wel winnen! Een nieuwe toilettas lijkt al een eeuw op mijn 'to sew' lijst te staan.
    Mijn favoriete vakantiebestemming? Maak er eerder een droombestemming van, want ik was er nog niet eerder, maar het lijkt me het einde om in Australië rond te trekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik droom van Noorwegen en Australië en als het er ooit van komt heb ik natuurlijk een mooie toiletzak nodig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Deze mooie toilettas zou ik meenemen naar het Garda-meer in Italie!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik doe graag mee om deze mooie tas te winnen. Mijn favoriete bestemming is New York.
    Lieve groetjes,
    CreativEls
    www.koekjehaakjemaakje.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik heb de tutorial al bewaard, maar een exemplaar winnen is natuurlijk handiger...
    Favoriete vakantiebestemming? Met de kids naar de zon (Mallorca, Gran Canaria), met de man liever een city-trip (New York was de max).

    BeantwoordenVerwijderen
  25. geef mij maar een Iberostar-hotel, eender waar in de wereld :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wauw,leuke tutorial! Maar eentje winnen is natuurlijk ook superleuk. Ik zou deze toilettafel meenemen naar mijn volgende vakantie in Duitsland, in het Zwarte Woud!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Onze favoriete reisbestemming is..... trrrrrrrrrrrrrr..... Blankenberge!!!
    De kinderen vinden het geweldig. Als je ze laat kiezen tussen een echte zon vakantie en het eigenste zeetje, dan kiezen ze dus voor het laatste.
    Zelf droom ik ervan om de plas een keertje over te steken naar het verre Amerika.
    Liefst samen met de kindjes. Maar omdat dit toch wel een hele dure aangelegenheid is, zal dit er waarschijnlijk nooit van komen. (misschien moet ik eens aan crowd funding denken hihihi)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Vakantie bestemming: lekker kamperen. Maakt niet uit waar, als het maar niet te veel regent. We gaan graag in eigen land, maar bijvoorbeeld engeland of scandinavie staat ook nog op de planning.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. gevolgd, gefbvolgd en eerst en vooral bedankt voor het delen van de tuto! Winnen zou natuurlijk tijdbesparende zijn, maar dan kan ik hem zeker zelf maken als ik ooit die droomreis naar Australië kan maken (we mogen dromen he;-)) ...

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik doe ook graag mee :-).
    Japan is een zeer fijne reis bestemming waar ik zeker nog eens terug naar toe zou willen en met zo n fantastische reistoilettas zou het de reis nog mooier maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Tenerife is mijn favoriete reisbestemming: mooi weer, veel kunnen wandelen, veel kunnen bezoeken en plezier maken. Ik zou binnenkort deze reis willen boeken met mij gezin.

    BeantwoordenVerwijderen

bedankt om hier mee te lezen. ik hoor graag jullie opmerkingen en/of reacties