vrijdag 22 maart 2013

vrolijkheid in huis

wij houden hier wel van een streep kleur. van veel kleur eigenlijk. maar met het oog op de verkoop van ons huis, schilderden we de muren maar terug wit. maar zo wit is toch niet helemaal ons ding. kleur moesten we hebben. en vrolijkheid. en zon. 

de paasboom, dat is hier een jaarlijkse traditie. die zorgde dus al voor wat kleur. maar nu nog iets tegen de muur. zonder die te beschadigen natuurlijk. 
toen ik vorige week in Mechelen wat boodschappen moest doen, sprong ik naar goede gewoonte even binnen bij dit winkeltje. een echte aanrader. het enige probleem is dat ze daar gewoon te veel mooie spullen hebben en het dus voor mij onmogelijk is om te kiezen. maar toen ik deze honeycombs zag hangen, moest ik ze wel hebben. 

net hetzelfde met die pompons dus. en zo verschillende maten en kleuren beschikbaar. ik heb me er letterlijk op de grond genesteld met alle dozen om te kiezen. 

maar zie nu hoe schoon dat da is. ik ben er helemaal verliefd op. 

kleur in huis, zonder de muur te beschadigen (want met papiertape vastgeplakt)


en er werd ook nog wat geflockt. de liefde voor fotografie hebben ze in het bloed en met de paplepel meegekregen. 
we kunnen het fototoestel hier nog niet eens uit de tas halen of de vraag komt al: mag ik een foto nemen? op het wereldwijde web van de ideeen kwam ik er zo eentje tegen. en ik dacht: dat is perfect voor hun.....


dat voor de lens staan, gaat hun minder goed af dan erachter....

 ziet ge, terwijl ik deze foto's aan het nemen was, moest ik er aan geloven. maar geef toe, voor een vierjarige kan ze een compositie maken he ( en dan nog met ne 5D)

7 opmerkingen:

 1. Tof idee die fototoestellen!
  Hier van hetzelfde, Dennis maakt ook graag foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echte schatten, die meiden van jou! En ja, jong geleerd is ...!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen wonder dat er hier altijd zulke toffe foto's staan! Dat is bij veel blogs niet het geval, dus ik kom hier extra graag kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waw, die t -shirts zijn echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je die afbeelding van die camera's ergens gevonden of gewoon gefreestyled? Ik ben van plan om je idee een beetje te stelen ;-p als dat mag natuurlijk!

   Verwijderen
  2. ik heb ze ooit ergens zien passeren op pinterest. heb ze gewoon vergroot op de computer en dan patroonpapier op mijn scherm geplakt om over te tekenen. feel free zou ik zo zeggen :-)

   Verwijderen
 5. helemaal lente in uw huizeke ;-)
  tof die camara's, die meiden amuseren zich!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen

bedankt om hier mee te lezen. ik hoor graag jullie opmerkingen en/of reacties